10 foodie kerstballen die je in je kerstboom wilt hangen

Van een champagne tot een donut, dit jaar kun je alles in je boom hangen. We maken niet eens een grap. Wij zijn dol op Kerstmis en struinen alle winkels af voor de leukste decoraties en kerstballen, en we zijn al zoveel toffe kerstversieringen tegengekomen. En soms wil je gewoon iets anders. Geen klassieke kerstkleuren, of alleen maar gouden kerstballen in je kerstboom.

Ook dit jaar is de categorie food weer reuze populair. Van avocado tot ananas, je zag ze vorig jaar al in de boom hangen. Nu is het tijd om weer de leukste met je te delen: van rookworst tot poke bowl (echtwaar!). Klik op de foto en je komt direct uit in de webwinkel waar je de kerstdecoratie kunt bestellen. Niet alleen super handig, maar daar vind je nog meer toffe kerst inspiratie en leuke kerstballen voor in je boom. Happy shopping!

  1. De Rookworst
Hema Rookworst Kerstbal

2. Burger in je boom

Kerstmis decoratie kerstboom hamburger

3. Portie friet

Kerstmis decoratie hema friet

4. Oudhollandse stroopwafel

kerstbal stroopwafel hema

5. Flesje bubbels in de boom

Kerstmis decoratie hema cava kerstboom

6. Poke bowl

kerstballen poke bowl

7. Watermeloen

kerstballen watermeloen bijenkorf

8. Panatone

panatone kerstbal

9. Go nuts on this donut

donut kerstballen

10. Old school raket ijsje

waterijsje kerstballen

Dit waren ze – onze top 10 aan foodie kerstballen van dit jaar. Neem hier een kijkje als je meer kerstballen inspiratie zoekt. En we zijn heel nieuwsgierig: welke ga jij dit jaar in je boom hangen? De rookworst, poke bowl of ga je voor de champagne. Laat het ons weten of nog beter, stuur een foto van je boom bijvoorbeeld via Instagram.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.