2019 is wat ons betreft voorbij gevlogen. In september 2019 hakte we de knoop door en gingen aan de slag met de website, logo, content en zoveel meer. We maakten een Instagram account aan en op maandag 11 november ging kerstmis-inspiratie.nl live. Een nieuw avontuur, met zoveel learnings en heel veel positieve energie. 💕

De eerste Kerst zit erop en het was een knalsucces, als je het mij vraagt. In een maand tijd gingen we van nul naar 1600 unieke bezoekers op onze website. Daarbij mochten we in onze eerste maand direct samenwerken met prachtige partijen zoals Bol.com, Hema, Intratuin, Tony’s Chocolonely en delicious. magazine.

 

Samenwerken in 2020

Wij zijn klaar voor 2020, en vanaf september komt er meer Kerstmis inspiratie aan. Wil jij in 2020 samenwerken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Heb jij een tof kerstproduct die je graag wil promoten? Of wil je simpelweg meer traffic genereren naar je website? Stuur vandaag nog een e-mail naar hallo(at)kerstmis-inspiratie.nl en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Cijfers december 2019: