Crisp lanceert culinair kerstmenu samen met chef Michiel van der Eerde

Geen zin om boodschappen te doen voor Kerstmis, maar wil je wel heel lekker eten? De supermarkt-app Crisp lanceert een culinair kerstmenu in samenwerking met Chef Michiel van der Eerde. In het menu komen de beste, verse ingrediënten van Crisp samen met de kennis en kunde van een topchef. Zo kun je zelf, in je eigen keuken, deze kerst de sterren van de hemel koken. 

Crisp culinair kerstmenu michel van der eerde

Culinair kerstmenu

Het menu biedt keuze tussen drie voor- of tussengerechten, drie feestelijke hoofdgerechten (vlees, vis en vegetarisch) en twee desserts met het beste van wat de winter te bieden heeft. Elk gerecht is voor twee personen en per gerecht te bestellen. Denk daarbij aan steak tartare met Michiel’s signature baconmayonaise, maar ook aan pappardelle van paddenstoelen met truffelroom met echte truffel, en een pompoencrumble met pompoenroomijs. Een echt culinair kerstmenu,

Bestellen gaat met gemak, want de ingrediënten voor ieder gerecht leg je met één klik in het boodschappenmandje. Alle gerechten van het Crisp-kerstmenu zijn vanaf vandaag te bestellen, en worden voor kerst tot in de keuken bezorgd. Nieuwsgierig? Download de Crisp-app via www.crisp.nl.

Crisp is dé supermarkt-app voor vers eten. Het is de missie van Crisp om betere kwaliteit eten bereikbaar te maken voor meer mensen.  De service bezorgt landelijk en voor 22.00 uur besteld is de volgende dag in huis. Het assortiment bestaat uit producten afkomstig van meer dan 400 boeren, kwekers en makers.

Op zoek naar meer recepten en inspiratie voor deze kerst? Neem ook een kijkje bij onze recepten, bijvoorbeeld die voor een kalkoen rollade uit de oven en onze home made cranberry saus.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.