De kersttrends voor 2019

Wat hang jij dit jaar in je boom? Wij gingen op onderzoek uit, spraken de experts en kwamen uit op deze vier grote kersttrends voor 2019. Deze vier kersttrends zul je dit jaar terugzien bij de meeste winkels, en wie weet ook wel bij jou in huis. Laat de kerst maar komen.

Trend 1: Golden Glow.

Kersttrends kerstballen Golden glow

Houd je van goud? Dan zit je goed dit jaar. Je kunt gaan voor een knallende gouden kerstboom of voor een subtiele variant kiezen en het goud combineren met bijvoorbeeld okergeel, oranje of amber, of kiezen voor natuurlijke materialen als hout en wol. De kersttrend van dit moment.

Trend 2: Super Sjiek.

Kersttrends kerstdecoratie supersjeik

Creëer luxe in huis zonder een fortuin uit te geven. Je ziet deze trend terug in de zachte materialen zoals velvet en velours, maar ook kerstballen met veren, pailletten en dierenprint. Het kleurenpalet bestaat vaak uit wat neutralere en zachte kleuren zoals roomwit, donkerrode en pioenroze.

Trend 3: Winter Wonderland.

Kersttrends winter wonderland 2019

Deze trend is aards, puur en ongerept. Denk hierbij aan aardse materialen zoals steen, hout, glas en kurk in combinatie met koele kleuren zoals wit, blauw en zilver. In de boom wisselen kerstballen van ‘frozen’ glas en effen blauw elkaar af met hertenfiguren en reuze sneeuwvlokken.

Trend 4: Klassiek Kerstmis.

Kersttrends klassieke kerst 2019

Hoe we deze trend het beste kunnen omschrijven? Zie jezelf in een winterse bergchalet voor de openhaard met warme chocolademelk en een grof gebreide trui. Deze trend omarmt het echte winterse kerstgevoel. De versiering in je boom is groen, rood, wit en zilver – de klassieke kerstkleuren in combinatie met kerstmannetjes, sterren en koekhuisjes.

Wat hang jij dit jaar in de boom? Kijk hier voor meer kerstdecoraties.

Bron: Intratuin.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.