Er is een nieuwe Tony’s Chocolonely Kerstreep!

Tony’s Chocolonely lanceert een gloednieuwe kerstreep is en de reep ligt vanaf nu in de winkel: puur 51% mint candy cane! Speciaal voor chocofans die van puur houden komt Tony’s met ’n kerstig snoepje, omhuld met pure chocolade. Mét een gaatje, zodat je hem kunt uitbreken en ophangen in je eigen kerstboom.

Het is de tweede Tony’s Chocolonely Kerstreep. Het merk lanceerde een paar jaar geleden de Melk Glühwein en deze blijft ook in het assortiment. Vanaf dit jaar kunnen chocofans dus kiezen uit twee Kerstrepen en ze kunnen allebei de boom in.

Tony's Chocolonely kerstreep

Tony’s Chocolonely puur 51% mint candy cane is tijdelijk verkrijgbaar vanaf bij WAAR!, Wereldwinkels, de Bijenkorf, Marqt, bijna alle supermarkten, cadeau- en delicatessen-winkels, Tony’s Stores en Tony’s online chocoshop. Zorg dat je op tijd bent, want voor deze reep geldt: op = echt op. En na Kerstmis is de reep vaak nergens meer te vinden.

Missie

Tony’s Chocolonely wil chocolade 100% slaafvrij maken. Niet alleen hun eigen chocolade, maar alle chocolade wereldwijd. Geen doorsnee bedrijf, dus. Maar een chocoladebedrijf dat een sociaal probleem in de wereld wil oplossen. Tony’s Chocolonely is opgericht in 2005 door journalisten van de Keuringsdienst van Waarde toen zij erachter kwamen dat de grootste chocolade- bedrijven ter wereld cacao verwerkten van plantages waar mogelijk kindslaven werkten. Sindsdien is de Amsterdamse social enterprise uitgegroeid tot grootste chocolade-merk in Nederland. Tony’s Chocolonely wil mensen bewust maken van de ongelijkheid in de chocolade- industrie, het voorbeeld geven dat chocolade maken anders kan en zo de chocolade-industrie inspireren om samen 100% slaafvrij de norm in chocolade te maken.

Op zoek naar meer inspiratie voor in je kerstboom?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.