Uit eten met Kerst: onze favorieten voor 2019.

Voor sommigen is het maken van het kerstdiner een groot feest, anderen gaan liever uit eten met Kerst. Dus: heb je dit jaar geen zin om alle kookboeken uit te pluizen voor het perfecte gerecht, of samen met heel Nederland de supermarkt leeg te kopen? Wij helpen je een handje. Wij delen onze favorieten waar je goed kunt eten, kunt genieten van een prachtige scenery en ook jij heerlijk kunt genieten van een zorgeloze Kerst.

Supersjiek uit eten met Kerst in Amsterdam

Moshik michelinster chique uit eten met kerst amsterdam

Wil je wat luxer uit eten met Kerst? Bij &moshik draait het allemaal om herinneringen en het samenzijn met je geliefden tijdens Kerstmis. De Michelinsterrenchef neemt je mee op reis, van een een moderne sushi met aubergine, zaalouk en ingelegde citroen tot aan ree uit de Veluwe met mandarijn. Het menu komt met wijnen en bubbels die sommelier Charlotte zorgvuldig uitkiest.
Meer weten? moshikrestaurant.com

Ontspannen met Kerst in Rotterdam

Hotel New York Rotterdam kerst badjas comfortabel

Hotel New York is een klassieker in Rotterdam en ook tijdens de feestdagen geopend. Denk aan gezellig brunchen met de familie, een feestelijke Afternoon Tea met je vriendinnen, een sfeervol kerstdiner met je gezin en een nachtje slapen met je partner in een kamer met uitzicht op de brug. Hotel New York heeft altijd iets magisch, maar tijdens de feestdagen is het net wat meer.
Waar? hotelnewyork.nl

De perfecte city escape in Dalfsen

uit eten met kerst Mooiriver city escape kerstmis ontspannen

Klinkt een luxe hideaway tijdens de drukke kerstdagen jou als muziek in de oren? Maak een lange wandeling, warm je handen op aan een hete glühwein en maak je op voor de feestelijkheden. Hijs jezelf in je kerstoutfit en geniet van een culinair vijf gangen diner.
Meer weten? mooirivier.nl

Gezellig, kunstzinnig en easy sjiek in Den Haag

Je kunt uit eten met kerstavond t/m Tweede Kerstdag, want de chef kookt een heerlijk drie gangen-kerstmenu. Altijd met lokale producten, bijzondere combinaties en geweldig van smaak. Liever vegetarisch? Ook dan ben je op nr. 61 aan het juiste adres. Vergeet het glaasje bubbels niet.
Meer weten? gallery-61.nl

Koninklijke uit eten met Kerst in Den Haag

Hotel des Indes chique kerst

In het koninklijke Hotel Des Indes in Den Haag gaat de Kerst zeker niet stilletjes voorbij. Tijdens de kerstdagen zelf start je de dag met een Royal High Tea inclusief een glas champagne en kun je ’s avonds terecht voor een vier of vijf gangen diner. Wil je met Kerst ook koninklijk slapen? Tegen een speciaal kersttarief kun je vorstelijk overnachten in een van de luxe kamers. Reserveer snel een plekje via de website, want vol is vol.
Meer weten? hoteldesindes.nl

Een zorgeloos kerstdiner in je huis

Wolf op locatie thuis eten met kerst

Wil je niet uit eten met Kerst, maar zelf niet zoveel doen? Michael Wolf en zijn team helpen je een handje. Zij bezorgen een tas vol ingrediënten, heerlijke wijnen, prachtig servies en veel gastvrijheid. Het enige waar jij je nog druk om hoeft te maken is over het aantal gangen (ga je voor vier of een volledig tasting menu met 15 gangen). In december en januari trakteert Wolf on Location trouwens en krijg je 10% korting. Kom maar op met die zorgeloze kerst.
Meer weten? wolfatelier.nl

Liever naar het buitenland met Kerstmis? Misschien is Londen een tof idee, heerlijk kerstmarktjes afstruinen en dan een high tea met Kerstmisproof hapjes.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.